Reviews

Ik heb Marian van Kooten leren kennen als een betrouwbare, flexibele en gedegen supervisor voor haar supervisanten. Haar geduldige en integere werkwijze creëert een veilig klimaat waarbinnen de supervisanten optimaal kunnen reflecteren en leren. Ik gun iedere supervisant een supervisor als Marian!

Josje Geerse, opleidingscoördinator Sociale Academie Utrecht

 

Tijdens supervisie heeft Marian van Kooten mij op betrokken en zorgvuldige wijze begeleid bij het groeien in mijn nieuwe professionele rol. Door het aanreiken van ervaringsgerichte werkvormen tijdens supervisie heeft ze mij geholpen inzicht te krijgen in mijzelf en oplossingen te vinden voor hetgeen ik in mijn werk tegenkwam. Door ‘te voelen en te ervaren’ ontstonden nieuwe gedachten.

Marian kan goed aansluiten bij de ander, stelt waardevolle verdiepende vragen, daagt uit en stelt gerust. Ze is geduldig, houdt de rode draad in goed de gaten en zorgt voor een goede afronding. Tussen de sessies door was er voor mij steeds stof tot nadenken en kon ik in de praktijk ervaring opdoen  met opgedane inzichten. Dit deed mij groeien!

“”Sometimes you just have to take a leap of faith” 😉

Dank je wel Marian!

M.S. dramatherapeut